▼ Centro Comercial Vallsur, Valladolid | 2012

     

 

CHILDREN’S PLAYGROUND



Landscape Structures’ children’s playground in Vallsur (Valladolid) shopping centre. All the materials used are top quality, with the best guarantee on the market. Thus the degree of sustainability offered by these playgrounds is not only down to the use of recycled and recyclable materials, but is also based on the great durability of their components, which extends the playground’s life-cycle to its maximum extent. In addition, thanks to the ‘Global Relief’ programme, enough trees have been re-planted to compensate for the amount of CO2 issued in manufacturing these play areas. Microarquitectura distributes the children’s games, outdoor exercise, fitness and skate elements for the Landscape Structures brand.